نصب ایزوگام در تهران ، هزینه نصب ایزوگام در تهران ، نصب ایزوگام دلیجان در تهران ، قیمت نصب ایزوگام در تهران ، نمایندگی نصب ایزوگام در تهران ، نصب وفروش ایزوگام در تهران ، خرید نصب ایزوگام در تهران .

نصب ایزوگام در تهران با تضمین کیفیت

نصب ایزوگام

نصب ایزوگام ، همانطور که می دانید یکی از موارد مهمی که با شروع فصل سرما باید مورد توجه قرار گیرد تعمیر یا اجرای عایق بندی رطوبتی ساختمان است. ایزوگام نوعی پوشش پیش ساخته ضد آب و رطوبت است که با استفاده از قیر اصلاح شده و افزودنی های پلیمری ساخته می شود.

نصب ایزوگام که نوعی عایق رطوبتی است بخشبزرگ و عمده ای از ایزولاسیون را تشکیل می دهد. در صورتی که بهترین ایزوگام به درستی نصب نشود نباید از ان انتظار کارکردی درست داشت. یکی از روش های معمول مورد استفاده در ایران اتصال کامل عایق به سطح زیرین می باشد. با ما همراه باشید تا در ادامه شما را با نکات و مراحل نصب ایزوگام آشنا کنیم.

 

 

 

وسایل مورد نیاز جهت نصب ایزوگام

نصاب ایزوگام بسته به نوع پروژه ممکن است در حین  نصب از وسایل، ابزار و تجهیزات مختلفی استفاده کنند. به طور کلی ابزار و تجهیزاتی که جهت نصب ایزوگام مورد استفاده قرار می گیرد عبارتند از:

1- مشعل ( در دو نوع تک شعله و چند شعله موجود است)

2- کپسول گاز مایع

3- ماله و کمچه

4- فندک جرقه ای

5- کپسول آتشنشانی

6- تیغ و یا کاتر فلزی موکت بری

7-جارو

8- طناب و قرقره برای انتقال رول های ایزوگام

9- تیغه پلاستیکی دسته دار

10- تجهیزات محافظ ( عینک محافط، کلاه ایمنی، دستکش نسوز، کفش کف صاف، لباس ضد گرما و… )

مراحل نصب ایزوگام

1- ماهیچه کشی گوشه ها و شیب بندی

شیب بندی سطح زیرین باید به گونه ای باشد که آب حاصل از بارش باران و برف به سمت ابروها جریان پیداکند و راکد نماند. نقاط صفر و اوج شیب بندی با توجه به مساحت سطح، تعداد، شکل هندسی و محل قرار گیری آبرو ها تعیین می شوند.

در هنگام ماهیچه کشی و شیب بندی، گوشه ها و زاویه ها 90 درجه می باشند. در صورتی که در اطراف بام و یا کف، دیواری وجود داشته باشد باید ابتدا با استفاده از ماهیچه سیمانی زاویه 90 درجه را به زوایه منفرجه تبدیل کنیم و سپس باقی مراحل را طی کنیم. اگر چنین کاری نکنیم امکان و احتمال نشت آب و رطوبت به نمای ساختمان و سقف و شکستگی ایزوگام وجود دارد.

2- آماده سازی و درست کردن سطح زیر کار

سطحی که قرار است ایزوگام بر روی آن قرار بگیرد باید یکدست، عاری از ترک و شکاف، تمیز، خشک، عاری از خزه، عاری از گرد و غبار، عاری از روغن و نفت، عاری از سنگ ریزه و اجسام تیز و فلزی ویکپارچه باشد. در واقع این تمیز کاری به این علت انجام می شود تا سطح زیرین ایزوگام هم تراز شود.

ترک ها در صورتی که بیش از یک سانتی متر باشندباید با استفاده از سیمان و یا خمیر ماستیک پر شوند. جالب است بدانید که ایزوگام بر روی سطوحی که لیز هستند مانند سرامیک و یا پوشش های فلزی چسبندگی مطلوبی نخواهد داشت. در صورتی که ایزوگام بر روی لایه های آسفالت و یا ایزوگام قدیمی اجرا شوند سبب می شود تا بار مرده ساختمان افزایش یابد.

توجه داشته باشید که سطح زیرین ایزوگام نباید خیس و یا مرطوب باشد. محل آبروها و ناودان ها، درزها انبساط، دست اندازها، محل عبور مجرای هواکش، محل عبور مجرای داکت ها و… باید با ماستیک کاملا آب بندی شوند.

3- نصب ایزوگام

جالب است بدانید که رول های ایزوگام اصولا دارای پهنای 1 متر، ضخامت 4 میلی متر و طول 10 متر هستند. در هنگام نصب رول های ایزوگام باید به این نکته توجه شود که فاصله هم پوشانی که حدود 10 سانتی متر است .حتما باید اجرا و رعایت شود، بنابراین باید ابتدا سطح زیرین و یا همان سطح کار با فواصل 90 سامنتی متری نشانه گذاری شوند. برای تراز کردن لبه هایی که در مجاورت دیوار های عمودی قرار دارند بهتر است از تکنیک ریسمان کشی استفاده کرد. نصاب رول های ایزوگام را در اندازه های مورد نیاز می برد و سپس مشعل را روشن می کند و شمع مشعل را تنظیم می کند.

اصولا نصاب از محل آبرو ها و ناوردان ها شروع به کار می کند. سطحی که به قیر ایزوگام آغشته شده است توسط شعله مشعل ذوب می شود و رول های ایزوگام با دقت و ظرافت تمام بر روی سطح زیرین خود چسبانده می شوند. انتهای رول با استفاده از ماله به سطح کار جوش داده می شود.از نکات مهم در هنگام خواباندن ایزوگام این است که بایدتوجه شود تا ایزوگام بر روی قسمت های لایه قبلی به طور کامل جوش بخورد.

نکاتی مهم راجع به مراحل نصب ایزوگام

1- جنس ایزوگام بسیار مهم است. برای این که بتواند مدت زمان بیشتری عمر کند باید ایزوگامی با جنس مناسب انتخاب کنید. ایزوگامی که انتخاب می کنید حتما باید دارای علامت استاندارد باشد و در درجه کیفیت مقبولیقرار داشته باشد. در صورتی که ایزوگام مرغوب نباشد، هرچه فرایند نصب درست باشد اهمیتی ندارد.

2- بهترین محل و مکان برای نصب ایزوگام سطح آغشته به قیر می باشد. اصولا سطوحی که قبلا آسفالت شده اند و یا بر روی آن ها قیر ریخته شده است بهترین مکان برای چسباندن قیر می باشند. علت این چسبیدن این است که قیر موجود در ایزوگام با قیر سطح زیرین یکی می شود.

3- اجرا و نصب ایزوگام در هنگام بارندگی مجاز و مقدور نیست.

4- از قیر های جامد باید هنگامی که گرم و روان هستند استفاده کرد.

5- استفاده از اجسام نوک تیز مانند میخ برای محکم کردن لایه های ایزوگام مجاز نیست.

6-  در هنگام نصب از برخورد، افتادن اجسام و وارد شدن ضربه بر روی سطحی که به وسیله ایزوگام عایق شده است باید جلوگیری کرد.

7- برای راه رفتن بر روی سطوحی که با ایزوگام عایق کاری شده اند باید محتاط بود و از کفش های کف صاف استفاده کرد. در صورتی که چنین کفشی ندارید بهتر است زیر کفش را با گونی بپوشانید.

8-  انجام عایق کاری در دمای کمتر از 4+ درجه سانتی گراد مجاز نیست.

9- در صورتی که عایق کاری در بیش از یک لایه انجام شود باید لایه های متوالی به صورت عمودی بر روی هم قرار گیرند.

10- قیرهایی که مصرف می شوند را نباید بیش تر از177+ درجه سانتی گراد گرما داد، زیرا مواد خوب و فرار قیر از آن جدا می شوند و چسبندگی و ویژگی های خوب خود را از دست می دهند.

 

دریافت آخرین قیمت ایزوگام با نصب در تهران و کرج در ایزوگام اصل